Klimatizácia nám spríjemňuje život.

klimatizacia relax

Čo je vlastne klimatizácia zač?

Klimatizácia je elektronické zariadenie, ktoré slúži na ochladenie, ale aj lacné vykúrenie vzduchu v interiéri! Používame ju v domoch, bytoch, kanceláriách, nákupných centrách a všade tam, kde potrebujeme zmeniť teplotu vzduchu. Klimatizáciou dokážeme vzduch zbaviť zbytočnej vlhkosti, prachu a niektoré klimatizácie dokážu vzduch aj dezinfikovať. Poznáme klimatizácie ktoré dokážu čiastočne aj vetrať miestnosti.

chýba klimatizacia

Vďaka klimatickým zmenám, ktoré pomaly ale isto začínajú trápiť našu planétu a teda aj nás jej obyvateľov, tu mávame čoraz väčšie teplotné rozdiely. V zime či v lete sa teploty v priebehu týždňa zmenia aj o 20 stupňov. Nie je to dobré pre prírodu, zvieratká ale v neposlednom rade ani pre životný komfort nás ľudí. Teplotné výkyvy spôsobujú zmenu nálady, podráždenosť, ale znižujú aj schopnosť koncentrácie sa a narúšajú medziľudské vzťahy. Klimatizácia nám pomáha udržiavať si vhodnú teplotu a tým mať komfort aký mame radi alebo aký nám vyhovuje. Klimatizáciu treba vedieť správne nastaviť a používať, iba tak si ju budeme užívať.

Ako vyriešiť problém s teplotou v domácnosti alebo v kancelárii?

Klimatizácie sú elektronické zariadenia ktoré poznáme už viac ako storočie. Od pôvodnej klimatizácie, ktorá vznikla v roku 1901 ako jednoduché zariadenie na chladenie vzduchu v kinosálach za použitia ľadových kociek a ventilátora až po najmodernejšie invertorové zariadenia. Naše Invertory podávajú maximálny výkon pri minimálnej spotrebe energie, nakoľko inteligentná technológia riadi celý čas výkon aj spotrebu zariadenia a udržiava ju v rovnováhe. Pri zapnutí sa zariadenie uvedie do činnosti, aby čo v najrýchlejšom čase dosiahlo požadovanú teplotu, no potom zníži otáčky až o 90% a prejde do takzvaného udržiavacieho režimu. To znamená, že s minimálnym energetickým výdajom nám udržuje požadovanú teplotu a príjemné prostredie.

rodinna pohoda
 

Prečo nakúpiť klimatizáciu práve u nás?

Vyriešime Váš problém s teplotou raz a navždy!

– Sme certifikovaná firma plná odborníkov s 20-ročnou praxou v obore chladiacej techniky.

– Máme všetky potrebné certifikáty aj skúšky a sme zapísaní v Slovenskom zväze pre chladiacu a klimatizačnú techniku.

– Naša práca nás baví a robíme to so srdcom. Pomôžeme Vám vybrať tu najvhodnejšiu klimatizáciu.

– Predávame aj na výhodné splátky už od 20€ mesačne

– Vašu klimatizáciu budeme pravidelne čistiť, dezinfikovať a kontrolovať, aby Vám bezchybne slúžila dlhé roky.

lacna klimatizacia

Keď potrebujete pomôcť s výberom klimatizácie alebo potrebujete poradiť ohľadne správneho nastavenia a používania klimatizácií, tak si prečítajte naše BLOGy na WEBE alebo nájdite odpoveď na našich sociálnych sieťach.
Samozrejme nás môžete kontaktovať aj mailom alebo telefonicky na kontaktoch
klima@klimapreteba.sk alebo 0907 04 40 80