Klimatizácia Hyundai – kvalita, na ktorú sa oplatí spoľahnúť!

Hyundai je juhokórejská značka, ktorá je známa hlavne svojimi automobilmi. Málokto na Slovensku však vie, že sa tento koncern zoberá aj vývojom a výrobou klimatizácií. Klimatizácie Hyundai patria k svetovej špičke na trhu s týmito zariadeniami a to je jedným z dôvodov, prečo sme sa rozhodli ponúkať ich aj na našom internetovom obchode Klíma pre teba. Poďme sa pozrieť na túto značku zbližša.

Kvalitná klimatizácia pre každého!

Svetoznáma značka Hyundai je na trhu už desiatky rokov a už len toto je dôkazom jej kvality a stability. Momentálne ponúkané produkty, akými je napríklad klimatizácia REVOLUTION ++A alebo ELITE WHITE +++A môžeme pokojne označiť za špičkové. Hyundai sa zameriava na široký okruh záujemcov, v ich ponuke tak nájdeme klasické klimatizácie do domov aj do bytov a menších priestorov, ako aj silnejšie VRF systémy vhodné na rozsiahlejšie priestory, verejné priestranstvá či haly.

Medzi základné výhody klimatizácií Hyundai patrí napríklad schopnosť čistenia a dezinfekcie vzduchu ionizátorom, vďaka čomu bude váš interiér nielen príjemnejší, ale aj zdravší a bezpečnejší. Ionizátor je ešte väčšou výhodou v období pandémie. Klimatizácie poskytujú nielen možnosť chladenia, ale aj kúrenia – pokojne tak môžete kúriť klimatizáciou a ušetriť množstvo nákladov. Samozrejmosťou týchto zariadení je aj odvlhčovanie, intuitívne ovládanie a nízka hlučnosť.

Výrobný závod Hyundai electronics
Hyundai Factory in South Korea
klima Hyundai - rodinna pohoda

Klimatizácia Hyundai – to najlepšie z Ázie

Klimatizácie Hyundai sú príťažlivé aj z dizajnového hľadiska. Nebola by to Južná Kórea, keby neukryla do svojich produktov možnosť ovládania na diaľku cez WiFi pomocou telefónu, tabletu či počítača. Diaľkový ovládač je prehľadný a podsvietený. Moderný dizajn týchto zariadení je inšpirovaný jemnosťou, vďaka čomu sa klimatizácia perfektne hodí do akéhokoľvek interiéru a dokáže ho vynikajúco doplniť. Cena týchto klimatizácií je navyše dostupná prakticky komukoľvek – výsledkom je tak vynikajúci pomer ceny a kvality.

Keďže Hyundai ponúka vždy viac ako ostatní, súčasťou týchto klimatizačných zariadení je aj prachový, strieborný a uhlíkový filter. Náš internetový obchod Klíma pre teba navyše ponúka na zariadenia Hyundai úžasnú 4-ročnú záruku! Ako všetky klimatizácie z našej ponuky, aj klimatizácie Hyundai si môžete zakúpiť formou výhodných splátok, čím nezaťažíte svoj rodinný rozpočet.

alergia